perjantai 2. joulukuuta 2011

Alpakkajuhlaa

Tänään sain mukavan tekstiviestin kesken työpaikan pikkujouluruokailun. Tilaamani paketti oli noudettavissa matkahuollosta. Tilasin Dropsin alpakkajuhlasta hieman lankaa. Kun kerta ihastuin näistä tehtyihin lapasiin, niin lisää oli lankaa saatava. Mukana pari kerää myös Puroa, että saa helmilapasiakin kudottua ja oli muuten tarjouksessa. Muutama joululahjakin siintää ajatuksissa. Lanka ei siis pääse loppumaan tästä talosta, vaikka olenkin sitä hyvin tänä vuonna kuluttanut. Löydin pari vanhaa neulepäiväkirjaani ja niissäkin olin pitänyt kirjaa langankulutuksesta. Yli 15 kiloa menee vuodessa. Onneksi kaikki ei jää itselle.
Saimme myös hieman rahaa sytomyssykeräykseen lankojen hankkimista varten. Lahjoittaja ei itse ehdi tekemään eikä oikein tiennyt, millaista lankaa hankkisi, niin ojensin sitten 10 euron setelin. Tuhlasin koko rahan näihin neljään kerään. Vähän pidin väreissä silmällä noita miespuolisia myssynsaajia. Myssyjä tuli ensimmäisellä kokoontumiskerralla jo 21 kpl keräykseen.

5 kommenttia:

 1. Herkullisia keräsiä, alpakan pehmeyttä ei voita juuri mikään:)

  VastaaPoista
 2. Kivasti piristää tämmöinen paketti :)

  VastaaPoista
 3. Minäkin tuota nepalia olen hamstrannut kärkkäisen alpakkajuhlasta, punaista, vaaleanpunaista ja beigeä, ja heti sen verran että suunnittelin puseroita tyttärille. ;oDD

  VastaaPoista
 4. - Huhhhh!!! Kylläpä oli helpotus, kun sinulla ei ollut nyt esitellä uusia, ihania sukkia, vanttuita tai huiveja.
  - Hienoja lankoja!
  -t-

  VastaaPoista
 5. Mukava lankapaketti!
  Kyllähän noita vähän aikaa neuloo..
  Ja neulo vaan lapasia, sukkia ym. Kyllä minä ainakin jaksan niitä ihailla.
  Tuo alempi Joulukauppa olisi mielenkiintoinen paikka.
  Kaikkea kivaa laidasta laitaan ja nallekin.
  Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.