sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Mikä kurkistaa?

Minun joulusiivoni ovat alkaneeet tyhjäämällä näitä kesken jääneitä käsitöitä nurkista. Tämäkin tekele on ollut muutaman vuoden laatikon pohjalla. Se jäi aikoinaan kesken, koska lanka värjäsi bambupuikkoni rumiksi. Mielenkiinto meni ja homma jäi harmittavan vähän vaille kesken. Eilen tyhjensin tuota laatikkoa ja tämä tuli vastaan. Otin asiakseni kutoa tämänkin työn loppuun ja niin se vain valmistui. Eikä ollut paljosta vailla. Puikot pesin tänä aamuna ja kummasti niistä lähti irtoväri. Ehkä paremminkin, jos ei olisi saanut useampaa vuotta imeytyä bambuun.
Ihan kiva peruspipo siitä ötökästä valmistui. Malliksi sain houkuteltua poikani, jolle pipo on ihan oikean kokoinen. Tämä lanka on ollut minulla useammankin pipon lankana ja on osoittautunut ihan lämpimäksi ja tiiviiksi pipomateriaaliksi.

Lanka: Mark&Kattens Top Wool Space, 60 g
Malli: peruspipo 2 o, 2 n
Puikot: 3,5 nron bambut
Välikäsitöinä on kuin huomaamatta valmistunut jälleen kaksi sytomyssyä. Vähän miehisemmissä väreissä ja isompia kokoja. Painoa näillä on takana olevalla 44 g ja etummaisella 41 g. Näitä olen tehnyt aina kerroksen tai pari silloin tällöin, kun ei ole ollut aikaa keskittyä mihinkään muuhun.

3 kommenttia:

  1. Kiva näköinen myssy siitä valmistuikin!
    Nuo aiemmat lapaset ovat upeat. Piti uudestaan ja uudestaan niitä ihastella.
    Mukavaa joulukuun jatkoa!

    VastaaPoista
  2. Komeita myssyjä taas! Tuo peruspipo on meilläkin miesten mieleen:D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.