tiistai 30. heinäkuuta 2013

Lipaston facelift

Vuosia sitten olemme hankkineet tyttärille apteekkarin lipastot, puunväriset. Lipastot ovat olleet heidän huoneissaan, kunnes toinen näytti muuttaneen vintillä aulaan ja toinen kulkeutui autotalliin toiveella, että se kunnostettaisiin. Lipastoissa on ollut ongelmana aina muutaman laatikon päädyn lähteminen irti. Korjausyrityksistä huolimatta ne eivät ole pysyneet.
Laatikoista poistettiin vetimet ja lipasto hiottiin ja paklattiin. Samalla laitettiin laatikoiden päät lujemmin kiinni. Lipaston omistaja tuli itse maalariksi. Ensimmäinen kerros maalia leviteltynä.
Mukava saderupeama lomalla sai työskentelemään autotallissa ja kyllähän sitä valmistakin tuli. Aina vain piti välillä odottaa kuivumista, mutta tulihan siitä lopulta toiveiden mukaisesti valkoinen ja lipaston elämä jatkuu kummasti. Nyt vain pitäisi löytä lipastoon sopivat vetimet vielä.

7 kommenttia:

 1. Joskus minäkin vielä ostan tällaisen lipaston, ja siinä pitää olla paljon noita pikkuisia laatikoita. Mies ei haavettani ymmärrä, kyselee mitä niillä pikkulokeroilla tekee. No höh, sinne voi tietenkin laittaa talteen vaikka mitä ;) t. Eija

  VastaaPoista
 2. Upeita nämä puiset huonekalut. Nykyisin on vain lastulevyä lastulevyn perään. Kannattaa kunnistaa nämä aarteet.

  VastaaPoista
 3. En tiedä huomaatko vanhemmista postauksista uusia kommentteja miten mutta kyselemään nyt tässäkin tuosta 2011 Joulun helmi-lapasesta että millä silmukkamäärällä olet tehnyt kuvio-osaa? Kiitos jo etukäteen.. Kovasti jo syyhyttää päästä neuvomaan tuota mallia. Terve. Nohna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä huomaan kommentit, koska ne menee valvonnan kautta. En ole vain ehtinyt vielä koneella olemaan. En muista juuri nyt tarkkaan. Lapaset ovat kesäsäilössä, joten en pääse laskemaankaan.

   Poista
 4. Hei Kardemumma!
  Blogissani on sinulle tunnustus ......

  VastaaPoista
 5. Sadepäivälle varmaan ihan sopivaa hommaa,ja saa lipasto uuden ilmeen.

  VastaaPoista
 6. Kun on kädentaitoja, miksi tosiaan heittää käyttökelpoista menemään ja ostaa aina uutta tilalle! Hienolta näyttää :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.