perjantai 19. heinäkuuta 2013

Joulusukat ja kaivanto

Nämä varsin jouluisen väriset sukat tulivat kudottua pääasiassa Tampereen reissullamme, viimeistelin niitä sitten eilen illalla ja tänään aamulla sain toisenkin kärkikavennuksen tehtyä ja yhdet kesäyön hullutusaloitukset valmiiksi. Puikkoina käytin Cupickseja ja ne eivät todellakaan ole minun puikot. Kudon mieluummin pyöreillä kuin kanttisilla puikoilla.

Aikani on näköjään tällä lomalla mennytkin aivan muissa puuhissa ja neuleet ovat jääneet vähemmälle. Tänään oli loman viimeinen päivä tällä erää ja maanantaina jälleen töihin. Mutta kerrankin olemme saaneet lomalla tehtyä vaikka mitä kivaa ja luvassakin on vielä mukavia kesäisiä iltoja ja viikonloppuja.
Malli: oma perussukka, koko 38-39
Lanka: Novita Nalle Luontopolku, Joulupuu, 83 g.
Puikot: Knit Pro Cupics, no 2,5.
Tällä mallilla on menossa taannoin aloittamani työmaa. Edistymistä on tapahtunut kummasti ja suunnitelmat ovat jopa hieman laajentuneetkin. Sateiset aamut ovat vain viivästyttäneet tätäkin hommaa, mutta syksyn mittaan tulee valmista.

7 kommenttia:

 1. Sukat on niin ihanan väriset <3 tuo on ihan superlemppareitani nallen väreistä.

  Voi kun on tarkkareunainen kaivuutyömaakin, minä en pystyisi tuollaiseen säntillisyyteen ikinä :D Jännityksellä odottelen, että näen projektin valmiina.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Tosiaan, samat sanat kuin edellä!

  VastaaPoista
 3. Hienot sukat ja hieno puutarha! Ja tykkään kovasti lukea blogiasi, olet niin tavattoman aikaansaapa neuloja, ja kaikki työsi ovat hurjan siististi toteutettuja. Niin kuin puutarhakin, ei sen puoleen!
  Sadetta jos on liikaa, niin sitä voi lähettää tänne Englantiin, sillä lämpötila on ollut +30C kieppeillä jo ihan tarpeeksi kauan, ja aina vain lämpimämpää on luvassa. Nurtsikin on palanut ruskeaksi, ja kukat menee kohta sitä samaa rataa..

  Kivaa viikonloppua!
  t. Iiris

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tehdäänpä vaihtokauppoja. Laitan täältä vähän sadetta, niin laita meille vähän lämmintä:) Tasataan.

   Kiitos kehuista. Meillä on ilmeisesti mieheni kanssa molemmilla liian pedantti luonne, pitää olla aina viimeisen päälle, vähempi ei tahdo riittää. Sen takia joutuukin tekemään aina vähän enemmän kuin tarvitsisi.

   Poista
 4. Kauniit joulusukat. Monetko sukat olet ehtinyt tälle vuotta kutoa? Sulla on kyllä vikkelät sormet kun näitä sukkia syntyy vauhdilla =)

  Itsellä vähän nämä lapsukaiset hidastaa tahtia. Ja kesällä tuntuu tuota aikaa menevän myös tuolla puutarhassa.

  Mitäs tuohon sun kaivantoon on tulossa? Meilläkin on kalliota pihassa...etupihassa ja se asettaa kyllä pikkasen haastetta tuossa pihan laitossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kalliota piisaa ja se on tosiaan haasteellista istutusten kannalta. Aina pökkää lapio kiveen, kun löydän jonkun hyvän paikan jollekkin kasville. Lisäksi meidän kallio on sellaista, ettei sitä juuri näy, vaan on pinnan alla sopivasti tasaisesti pitkiä matkoja. Välillä on juuri tuollainen kohouma kuin tuossa kuvassa.

   Kaivannon edistymisestä tulee varmasti kuvia. Eilen tehtiin monta tuntia hommia sen eteen, mutta tänään on työmaa ollut vähän muualla.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.