maanantai 8. heinäkuuta 2013

Perennapuistossa ja arvontaa

Viikonloppuna kävimme juhlimassa mieheni serkun ja hänen vaimonsa tuplaviisikymppisiä. Autossa menomatkalla neuloin hullutussukkiin varsia, mutta eilinen paluumatka oli siihen hommaan hieman liian lämmin.  Ei oikein innostanut villalangat siinä helteessä vaikka autossa olikin ilmastointi. Paluumatkalla pysähdyimme Halsuan perennapuistossa, jossa olemme vuosien aikana pysähtyneet useammankin kerran. Harmikseni eivät ole huolehtineet siitä, vaan paikassa pitäisi ottaa istutukset uusiksi, jakaa perennat ja perata penkit. Osassa rikkaruohot kasvoivat ylimmäisinä, osa oli ihan siistejä. Moni kasvi on hävinnytkin osan levittäytyessä useampaan penkkiin. En tiedä, millä rahalla paikkaa nykyisin ylläpidetään, kuka siitä loppujen lopuksi huolehtii. Sieltä löytyy aina jotain kivaa katseltavaa ja ideoita. Ehkä nyt juuri ei kovin moni perenna kukkinut. Siitä hyvä paikka, että voi jaloitella ohikulkiessa, ei pääsymaksuja eikä aukioloaikoja.
(kuva perennapuistosta Halsuan kunnan sivuilta)

Mutta sitten se maanantain jännitys. Olen aivan hämmästynyt arvontaan osallistuneiden määrästä. Kiitos paljon ihanista kommenteistanne arvontapostaukseeni. Kommenttinne kannustavat kovasti jatkamaan samalla tyylillä. Vaikka viime aikoina tuo aikani onkin mennyt enemmän tuolla ulkona kuin puikkojen äärellä ovat kävijämäärät entisellään ettekä ole minua unohtaneet. Olette saaneet sitten käsityökuvien sijaan kuvia pihatöistämme ja niitäkin on lisää luvassa. Jotakin tuunauksiakin on tullut tehtyä ja niistä on tulossa kuvasarjoja.
Arvonnassa voittokommentin kirjoitti Inkeri. Otahan yhteyttä, niin sovitaan voiton toimittamisesta sinulle. Suuret kiitokset kaikille muille arvontaan osallistuneille. Olette kaikki tärkeitä ja kannustavia.

Kiitos!

2 kommenttia:

  1. Onnittelut voittajalle!
    - Susanna maalta -

    VastaaPoista
  2. Onnittelut arvonnassa voittaneelle ! t. Eija

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.