keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Ihania puuvillalankoja

 Kirsi74 lähetti minulle aivan ihanaa postia. Poikkeuksellisen pitkä työpäivä takana ja kotona odotti ihana paketti. Olisiko voinut paremmin sattua. Mieheni oli ehtinyt ensin kotiin ja hakenut sen puolestani postista. Hädin tuskin maltoin syödä kun kiirehdin pakettia avaamaan. Onneksi söin, sillä paketista paljastui toinen toistaan ihanampia puuvillalankoja Kirsin varastoista minulle. Näistä on määrä tulla sytomyssyjä. Siis todella ihania!
Ja näitä on lisää. Miten monta myssyä saankaan aikaiseksi! Kyllä Kirsi autoit monella tapaa tätä keräystä luovuttamalla nämä langat muuttumaan myssyiksi.
Suuret kiitokset lämminsydämiselle Kirsille! Yritän saada näistä aikaan monta nättiä myssyä edelleen lahjoitettavaksi.

5 kommenttia:

 1. Huomenta ! Langat on tosiaankin kauniita - ja malttamattomana odotan, miten kauniita myssyjä niistä syntyykään :) t. Eija

  VastaaPoista
 2. Hei, en jaksa nyt vielä kirjoittaa blogissani, mutta tiedoksi, että voittamani kauniisti toteutetut lapaset ovat perillä. Kiitos kovasti!

  VastaaPoista
 3. Mukavaa, kun voin jotenkin olla avuksi :) Löysin vielä yhden kerän täältä kotoa, mutta mulla on muistikuva, että niitä olis vielä muutama lisää. Laitan tulemaan, kun löytyy :)

  VastaaPoista
 4. Todella ihania lankoja! Jään odottamaan mitä ihanuuksia näistä loihdit.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.