keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Pääsiäisyllätystä

Edellisen postauksen lapaset lähtivät yhdelle arvonnassani voittaneelle palkinnoksi. Tarkoitus oli päästä yllättämään ja taisin edes hieman onnistua. Sain nimittäin kiitoksena alla olevan viestin kommenteihini.

"Mitkä ihanat käsineet täällä onkaan voi kun noi saisin! Näin ajattelin kun kävin kurkkaamassa blogiasi. Ai niin päivän postikin on jo tullut ja kävelin postilaatikolle. Siellä oli iso ruskea kirjekuori ja mitä sieltä löysinkään pääsiäisyllätyksenkö? Kyllä vain eli nämä ihanat käteeni sopivat lapaset. Kiitos tästä arvontapalkinnosta ja Hyvää pääsiäistä! Pirpana"

Minusta on ihana yllättää toisia ja taisin onnistua. Ihana, kun lapaset olivat sopivat Pirpanalle.

Tässä välissä olenkin sitten tehnyt kaikkea pientä. Mm. yksi sytomyssy valmistui Pohjolan Langasta saamistani puuvillakeristä. Nyt on ne langat tehtynä myssyiksi.

Lankaa tähän Pauliina -myssyyn meni vain 35 g. Loppukerästä saa vielä koristeraitaa johonkin muuhun myssyyn.

3 kommenttia:

  1. Vaikuttaa siltä, että onnistuit yllättämään Pirpanan oikein! Hymyssä suin luin siitä. ;)

    VastaaPoista
  2. KAunis, taas, niikuin aina sinun työsi!

    VastaaPoista
  3. Olet sinä vaan ahkera. Niin paljon noita vauvojen myssyjäkin. Minulla on hidastusvaihde päällä. Vaikka haluaisin tehdä paljonkin, jotenkin kaikki tapahtuu kuin hidastetussa filmissä. Taitaa tuo kilpirauhanen olla taas syyllinen. Lääkitys on, mutta ei taida olla kohdallaan.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.