keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Vähenee uhkaavasti

Laatikon sisältö vähenee mukavasti. Tähän myssyyn lopetin peräti neljä eri kerää. Näin sisältö tuntuu hupenevan hurjaa vauhtia! Myssyllä on painoa 54 g ja mahtuu vähän isompaankin päähän. Aloitin lankojen tuhoamisen niistä inhokkilangoista eli langoista, jotka olivat kaikkein epämukavimman näköiset tehdä. Loppua kohden langat rupeavat olemaan pelkkää puuvillaa ja helpompia työstää. Jos olisin aloittanut toisinpäin, jäisi nämä hankalimmat tekemättä. Tätä myssyä virkkasin autossa odotellessani tyttöä harkoista. Ulkona oli kova tuuli ja on edelleen. Yöllä jo luulin talon kaatuvan, kun havahduin unesta tuulen ulinaan, natisi ja rämisi joka puolella. Tämä päivä näyttää edelleen olevan hyvin tuulinen täällä meillä.

5 kommenttia:

 1. Kopvin on lankakasasi pienentynyt. Monta myssyä taas sinulla valmistuu. Moni saa myssyn taas käyttöönsä. Kiva malli tuossa virkkauksessasi.

  VastaaPoista
 2. Täälläkin tuulee valtavasti. No, lähtevätpähän ainakin viimeiset lumen rippeet. Kauniita tuotoksia olet tehnyt! :)

  VastaaPoista
 3. Yritin itse virkata näitä hattuja, mutta se ei ollut mun juttuni. Mulla olis täällä jokunen kerä puuvillalankaa, saanko laittaa ne sulle tulemaan? Laitatko meiliä: taateli74@gmail.com, kiitos :)

  VastaaPoista
 4. Hurjaa vauhtia lankakasa vähenee. Minäkin muuten innostuin eilen virkkaamaan tuollaista Pauliina-myssyä. Ohje on niin hyvä, että jopa minä näytän sillä onnistuvan - ei täydellisesti, mutta kuitenkin - kiitos siis ohjeesta. t. Eija

  VastaaPoista
 5. Mulla on monesti sama taktiikka: vähiten mieluisat langat pois ensin, sitten parempien pariin!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.