maanantai 30. huhtikuuta 2012

Vappupalloja

Lankaliikebongaukseni ansiosta minulla on nyt jo vappupallot valmiina. Tämä Regian sukkalankakerä näyttää aivan iloiselta vappupallolta. Muunlaisia ei meillä taida ollakkaan, koska lapset on jo sen ikäisiä, etteipä niitä taida paljon vappuna kotona näkyä. Taidamme olla mieheni kanssa pitkälti kaksistaan ja puutarhatöissä, jos ilmat antaa myöden. Jollei, niin sitä varten on olemassa monta ihanaa lankakerää kaapeissani.
Näitä bambulankoja hankin myös Ahkeraliisasta, euron kerä, poistokorista. Heillä on melko usein ihana kori pengottavana lankoja sopuhintaan, jota ei voi millään vastustaa.
Ja vielä muutama vappukerä sujahti matkallani pussiini samaan euron hintaan. Puuvillasekoitetta, luonnossa vielä ihanamman väristä.
Kirsin langoista valmistui vielä yksi myssy, Vanhaa Rondon Cottonellaa, jota minulla sattui olemaan valkoisena myös pieniä keriä. 41 g lankaa meni tähän myssyyn.

Hauskaa Vappua kaikille!

6 kommenttia:

 1. Kerrassaan mainiot vappupallot :).

  Pihatöissä menee meilläkin vapuntienoo.

  Iloista Vappua.

  VastaaPoista
 2. Hauskaa vappua myöskin teille :) Pihahommissa menee meidänkin vappu. Saatiin eilen pihalle iso kasa puita, jotka pitäisi pätkiä ja vielä pilkkoa. Tekemisen puutetta ei siis ole :)

  VastaaPoista
 3. Hauskaa Vappua!
  Samat suunnitelmat meilläkin vapun viettoon:)

  VastaaPoista
 4. Hauskaa Vappua! Parhaat vappupallot sinulla ;)
  Olen miettinyt pääni puhki, mitä ihmettä nämä puuvillalankajämäni olivatkaan nimeltään, ja täällähän se vastaus olikin: Cottonella! Ei vaan millään voinut muistua mieleen.

  VastaaPoista
 5. Hienoja lankoja, ja ihana tuo lakki :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.