sunnuntai 26. elokuuta 2012

181. valmis

Elokuu lähestyy loppuaan ja aika käsitöiden parissa on edelleen kortilla. Tämä kesän ja syksyn taite on aina melko kiirettä aikaa. Kaiken koulutuksen ja muun välissä olen edennyt valkoisen neuleen kanssa hyvin vähän. Sen sijaan näitä käsilaukkuneuleita on tullut tehtyä  jälleen useampi. Kulkevat niin mukavasti mukana joka paikassa ja väliajoilla tulee virkattua tai neulottua. Näihin kolmeen Pauliina -myssyyn käytin kesäretkeltä ostamiani lankoja, sininen ja oranssi on Verona Florin ja valkoinen on Rico Desinga Cotton Soft. Valkoiseen sain vielä jonkinlaisen kukankin langanlopuista, muihin en koristeita laittanut. Näin tuli virkattua jo loppuun kaikki kesäretkellä ostamani puuvillalangat.
Lankavarastoistani löytyi Novitan Miamia joitakin keriä ja olen niistä tehnyt näitä Silo -myssyjä. Ihan mukava  autoneule tämäkin. Valmistuu suht nopsaan ja ei tarvitse paljon ajatusta. Kaikkiin näihin kuuteen myssyyn meni lankaa yhteensä 232 g ja myssylukemani on nyt 181 valmista myssyä. Pidän lukemaan täällä ihan itseäni varten, että tiedän, montako olen kaikkiaan tehnyt. Ihan mielenkiinnosta.

Josko ensi viikko rupeaisi olemaan jo ihan normaalia arkea ja rutiinit rupeaisivat kesän jälkeen löytymään.

7 kommenttia:

 1. Onpa kauniita myssyjä! :) Kumpikin väri kelpaisi!

  VastaaPoista
 2. Kauniin värisiä myssyjä taas! :) Minäkin muuten pidän kirjaa tekemistäni sytomyssyistä, koska minusta on kiva tietää niiden lukumäärä ihan itselle.

  VastaaPoista
 3. Kauniita myssyjä valmistuu hienoa tahtia! Paljon iloa ja hyvää mieltä!

  VastaaPoista
 4. Kylläpä oletkin ahkeroinut, ihan kateeksi pistää!

  VastaaPoista
 5. Sieviä myssyjä niin kuin aina. Aika huikean määrän olet niitä jo tehnyt.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.