tiistai 26. maaliskuuta 2013

Hempeä vaaleanpunainen pääsiäismunakerä

Hempeän vaaleanpunainen pääsiäismunakerä osoittautui melkoisen hankalaksi tapaukseksi. Tämä pääsiäismuna ei meinannut millään antaa salaisuuttaan julki. Onkohan se siksi jäänyt kaappiini hyvin säilötyksi sukkalangaksi? Aloitin ensin 2,5 nro puikoilla, mutta neuleesta tuli aivan liian löysää. Purin alun ja etsin nro 2 puikot. Jälleen pala sukanvartta ja purkuun. Tällä kertaa liian tiukkaa neuletta. Mutta periksi en antanut. Lopulta löydin välikoon puikot eli nro 2,25 ja sitten rupesi sukanvarsi syntymään. Kudottuani 80 kerrosta on varrella mittaa tämän verran. Jokohan tuo olisi tarpeeksi pitkä tavalliseksi sukanvarreksi?

Taisin ihan ajatuksella valita tähän pääsiäisyllätykseen sellaisia keriä, jotka ovat olleet kaapissani pitkään puhumattomina. Väärän värisiä, liian ihania ja vaikean paksuisia. Mutta yllättävän mukavasti näissä on päässyt etenemään.
Mitä sitten muille korin pääsiäismunakerille kuuluu? Vihreä sukka eteni jo yli kantapään, seuraavassa kerässä on yksi liki valmis sukka, päättely puuttuu. Seuraavana tämä yllättävä vaaleanpunainen ja on nuo raitasukatkin ovat edenneet monta raitaa. Tämä on ollut mukava projekti tähän saakka. Kiva aina vaihtaa neuletta, kun joku tuntuu jo tylsältä. Värinvaihto helpottaa kummasti.

Tämän päivän blogivinkki vie blogiin, jossa on paljon ihania sukkia. Kurkatkaahan! Ihania raitasukkia ja väriyhdistelmiä.

9 kommenttia:

 1. Voi nämä on niin herkullisia nämä värit näissä pääsiäismunissa että! Varmasti mukava haaste kutoa kun riittää vaihtelua!

  VastaaPoista
 2. Niin ihanan herkullisia värejä! Kiitos puikkovinkistä, minulla on ihan samaista lankaa kerä. Riippuu tietysti käsialasta:)

  VastaaPoista
 3. Värikkäitä sukkia, mun lemppari on nuo raidalliset mutta kaikkihan nuo kivoja on.

  VastaaPoista
 4. Seuran sinun pääsiäismunien teko :-) ja aloitin ikioman ja minulla on vain yksi "muna", mutta siellä löytyy melkein kaikki väriä, hih. Vanha Opalin tekemä Hundertwasser "die Strasse zum Sozialismus"...

  Mikä lanka on muuten se viimeinen kerä siellä?? Opalko?? Schöller+ Stahl?? Menikö ihan metsään??

  VastaaPoista
 5. Niin herkullisen värisiä pääsiäismunia :)

  VastaaPoista
 6. Kaunis tämäkin. Näyttää siltä, että sukat taitaa valmistua ennen lomaa :) t. Eija

  VastaaPoista
 7. Aivan ihania nämä sinun pääsiäismunakeräsi ovat olleet ja kauniita sukkia on tulossa!

  VastaaPoista
 8. Oh hoh, vai olet ehtinyt purkaakin, vaikka varret ovat venyneet noin paljon! Mä olen niin koukussa sun pääsiäiskoripäivityksiin. Uutta pääsiäiskalenteriluukkua odotellessa :) ... tsemppiä projektille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän aina vastoinkäymisiäkin mahtuu mukaan. Uusi luukku on jo auki;)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.