torstai 28. maaliskuuta 2013

Pääsiäisen Kesäkimppu

Ensimmäiset sukat pääsiäislankamunakeristä on valmistunut. Nämä sukat oli miellyttävä neuloa. Kerät alkoivat liki samasta kohdasta raitaraporttia, vain 15 cm heitto, jonka jouduin tasaamaan. Raidat pysyivät koko matkan samassa tahdissa, värin vaihtumisen kohta heitti korkeintaan pari senttiä. Ei siis juuri laisinkaan. Kudoin sukat kahdelta eri kerältä eikä kummassakaan tullut vastaan solmua, jonka vuoksi raitaraportit olisivat menneet sekaisin. Kummaskin sukassa oli vain kaksi pääteltävää lankaa, alku ja loppu. Todellinen yllätysten keräpari. Mutta pääsiäismunathan pitävät sisällään usein yllätyksen. Useimmiten miellyttävän yllätyksen.
Malli: oma perussukka, 56 s, koko 38
Lanka: Novita Nalle Kukkaketo Kesäkimppu, 83 g.
Puikot: Ruusupuiset nro 2,75

Sukat valmistuivat pääsiäismunaprojektissa kuin huomaamatta. Valmiina keskiviikkona illalla ja vastahan ne palmusunnuntaina aloitin pienellä pätkällä kudottua vartta. Samalla olen kuitenkin kutonut reippaasti eteenpäin kolmea muuta sukkaparia, joten todella nopea pari kutoa tämä ensin valmistunut.
Muut korin sukat etenivät nekin, jopa se toisista hieman jälkeen jäänyt vaaleanpunainen sai kantapään sekä lapaa. Miniraggi-sukista toinenkin odottaa jo kantapään alkamista ja vihreissä sukissa toinen varsi on edennyt kauppareissun automatkoilla hyvin sekin. Korin väritys muuttui huomattavasti tuon keltaista sisältäneen sukkaparin valmistuttua.

7 kommenttia:

 1. Saatkin varata paljon pääsiäislankamunakeriä, kun tuolla tahdilla tulee valmista. Onpa kiva idea nuo laittamasi linkit johonkin toiseen blogiin!

  VastaaPoista
 2. Upeita sukkia, varsinkin noista ensimmäisistä tykkään tosi paljon :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan värikkäät sukat. Juuri pääsiäisen aikaan sopivat.
  Väritys tosiaan vaihtui, kun keltainen lähti kuvasta, mutta olihan sulla vielä se yksi lankamuna avaamatta :)

  VastaaPoista
 4. Ihania sukkia. Ihanaa Pääsiäisen aikaa Sinulle.

  VastaaPoista
 5. Kyllä nuo on ihana vetää jalkaansa, niin iloiset ovat. Mutta aina vaan silmäni osuu noihin vihreisiin.
  Oikein hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 6. Kesäkimppu lanka on ihana =) Minulla tulee langasta mieleen mummolan räsymatto. Mukavaa ja aurinkoista pääsiäistä =)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.