perjantai 29. maaliskuuta 2013

Minttusuklaata pääsiäislankamunista

Sukkakorilla rupeaa olemaan kohta melkoisen tyhjät oltavat sillä jo toinen sukkapari valmistui pääsiäislankamunista. Kun tekee monia sukkia yhtäaikaa niin valmistakin tuntuu tulevan hyvin samoihin aikoihin.
Malli: oma perussukka, 64 s, koko 38
Lanka: Austermann Step (Aloe Vera ja Jojoba öljy), 70 g.
Puikot: Ruusupuiset nro 2,5

Yksi ruusupuinen sormikaspuikkoni napsahti kevyesti poikki viimeisellä minttusuklaasukkien kavennuskerroksella. Puikot eivät olleet edes vääntyneet ja ensimmäistä kertaa käytössä. Mieheni katsoi, että meni niin kauniisti puun syytä pitkin, että oli sen puikon heikko kohta. Näissä pakkauksissa ei ole edes varapuikkoa. Nyt sitten on muihin pakkauksiin jäljelle jääneistä neljästä puikosta. Muutenkin ruusupuiset tuntuvat jotenkin heppoisemmilta kuin KnitPron puikot. 

Hyvää Pääsiäistä!

7 kommenttia:

 1. Kysy sieltä mistä ostit puikon että onko takuuta.Itse sain ainakin knitprolta uuden tilalle kun meni poikki.On kuulemma niin yleistä noissa puisissa.
  Ihania sukkia on tulossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KnitPron puikoilla on takuu. Mutta näillä ei ole. Puikot on vielä hankittu Karnaluksista Tallinasta, joten taidan jättää reklamaation tällä kertaa väliin. Puikossa oli kyllä selvä valmistusvika. En edes kovaa vääntänyt, ihan normaalissa kudonnassa varoittamatta.

   Poista
 2. herkkulliset "munat", minäkin löysin ensimäiset :-))

  ei ole vielä yhtään puikko mennyt poikki, ehkä minulla on niistä sen verran paljon että käyttökerrat ovat tähän asti sen verran vähän

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä yksilö menikin ensimmäisten sukkien kohdalla. Jos kestävät ensimmäisen koetuksen näyttävät kestävän sen jälkeen hyvinkin.

   Poista
 3. No nyt ne minun ihailemani vihreetkin jo valmiit. En tiedä, mikä siinä värissä niin kiehtookin, mutta kyllä ovat kauniit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun lempiväri oli joskus alakoulussa vihreä. Sitä edelsi keltainen kausi. Lopulta olen päässyt siniseen. Väriopin mukaanhan vihreää saadaan keltaisesta ja sinisestä. Joten ei tuo makuni ole kauas poikennut. Jostain syystä vihreä on jäänyt minulla hyvinkin taka-alalle. Langoissani sitä harvoin on. Samoin keltaista. Miksiköhän? Suurin osa langoista on sinisiä.

   Poista
 4. Ihana löytö pääsiäismunasta:) Ruusupuiset minunkin kokemukseni mukaan aika herkästi katkeavat. Kauniita ovat kyllä, mutteivät minun tiukalla käsialallani toimi:(

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.