keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Piilossa sukanvarsien alla

Viimeinen työpäivä ohi ennen lomaa, postilaatikossa neulelehti ja kotona odottamassa pääsiäislankamunat. Pääsiäiseni on alkanut. Loma jatkuu aina seuraavankin viikon. Nyt on aikaa enemmänkin paneutua pääsiäislankamunien aukaisemiseen. Lankakeristä on jo paljastunut ihanan värikkäitä sukkien alkuja, jotka peittävät lankamunille varatun korin jo ihan kokonaan alleen.

Kesäkimppuraitasukat etenivät kivasti alkuillasta, sitten vaihdoin tuohon ihanaan vaalenapunasävytteiseen Miniraggiin ja aamulla silmukoita sai vihreät sukat jalkaterään. Vain ja ainoastaan vaaleanpunainen sukanvarsi on entisillä silmukoillaan. Olisiko sen vuoro seuraavaksi kasvaa pituutta? Ettei sukkaparka tunne itseään vain syrjityksi, sillä väriraportti siinä on kaunis. Katsotaan, mihin sukkaan käsi tarttuu illalla koria kohden kurkottaessa. Sukkien kutominen näin on vallan mainio kokemus ja näissä sukissa viehättävät erityisesti raikkaat ja kirkkaat värit, jotka loistavat iloisina ja piristävät päivääni hangilla leikkivien auringonsäteiden kanssa kilvan.
Tarkkaavainen pääsiäiskerien seuraaja huomasi, että korissa oli alkujaan vielä yksi kerä enemmän kuin mitä on esitelty avattuja salaisuuksia. Kyllä se siellä vielä on ujona piilossa sukanvarsien alla ja siitä onkin tulossa vallan mielenkiintoinen pääsiäislankamuna. Kerän vyöte piti sisällään jo mukavan yllätyksen. Tuoteselosteet kannattaa lukea aina tarkkaan!

Päivän linkkivinkki vie tänään jälleen katsomaan kauniisti kudottuja sukkia ja muita neuleita.

7 kommenttia:

 1. Ihania ovat! Ei auta kun lähteä laittamaan muutamia puikoille sinun innoitamanasi :O)
  Ai niin, posti on unohtunut - pitää loikkia hekemaan Novita lehti.

  PS. Tylsä vastaus tuli Novitalta siitä kerrastosta, että ei mahda mittään jos on reikä housuissa, sitä sattuu ja toivottavasti olen saanut kaupassa vaihdettua uuden. Pöh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin tyypillinen vastaus. Korkkaappa pari lankakerää lohdutukseksi....

   Poista
 2. On kyllä upeat värin noissa langoissa. Suorastaan syötävän ihania. Itsellä ei näytä lankavarastossa olevan tällä hetkellä kuin yksivärisiä lankoja...saahan niistäkin värikästä aikaan kun alkaa kuvioita tai raitaa tekemään. Saapa nähdä mitä sitä ehtii pääsiäisen aikaan väkertämään.

  Novita lehti löytyi meidänkin postilaatikosta töistä tullessa. Pitää illalla selata ajan kanssa kun pikkuväki on unten mailla.

  VastaaPoista
 3. Ihanat pääsiäismunat! Kuin karkkeja!
  Jospa itsekin ehtisi taas pääsiäisenä kaivaa kutimet esille, kaikenlaista muuta kiirettä on tässä välillä ollut! Vaikka pihahommiin ei vielä pääsekään :/
  Hyvää pääsiäistä ja mukavaa lomaa sinulle!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa väriterapiaa.... hyvää lomaa sinulle, itse olen nyt lomalla tämän pääsiäisviikon ja 2.4. töihin sitten.

  VastaaPoista
 5. Oi miten kauniin värisiä sukkia.

  VastaaPoista
 6. Ihanaa silmäkarkkia!
  Leppoisaa pääsiäisen aikaa ja sitäkin mukavampaa lomaa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.