lauantai 17. syyskuuta 2011

Jos kuluukin niin lisää tulee

Vaikka olen tänä vuonna jo yli 10 kiloa käyttänyt lankaa tekemiini käsitöihin, niin on sitä jälleen tullut hankittua lisääkin. Eilinen kaupunkireissu tuotti Mandarin Petititä 6 kerää. Edullisesti.
Samaisella reissulla kolme kerää Novitan Alabamaa. Nämä ovat ihan myssyjä varten edullisesti hankittuja keriä.
Nämä ovat vielä laittamatta lankavarastoon. 300 g villalankaa 4 euron hintaan. Ei paha. Kyllä siis tulee kannettua kummasti lankaa kotiin päin ja vaikka sitä kuinka kutoisi, niin en kyllä viikossa ole näiden kerien verran lankaa tuhonnut. Langan tasapaino on siis kertakaikkiaan vinossa. Mutta ketäs se haittaa. Näistä on ihan mukava tehdä käsitöitä. Tein oman sivun näille lankavarastoni langoille. Ylhäältä pääset klikkaamaan sen valikoista avoimeksi. Varastossa ei vielä ole kaikki lankani. Vain ne, jotka olivat koneellani kuvattuina. Enemmänkin on. Poistan lankavaraston sivuilta kuvia sitten, kun kyseisen kuvan langat ovat tulleet kudotuiksi. Pysyy itsellä vähän ylhäällä, mitä lankaa minulla on kätköissä.

3 kommenttia:

  1. Mandarin on niin hyvää lankaa, että sitä kannattaa aina ostaa. Ja hyvä se on olla pikkusen varastoa niin että on mistä ottaa kun inspiraatio iskee:)

    VastaaPoista
  2. Ihania lankoja! Tykkään erityisesti siitä alla olevasta villalangasta. Myös edellisen postauksen lapaset on tosi kauniit!

    VastaaPoista
  3. Mäkin ostelen puuvillalankoja aina, kun satun löytämään halvalla!! Joissakin liikkeissä ovat ihan ryöstöhintaisia, mutta joistakin saa pilkkahintaan :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.