sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Uutta puikoilla

Eilen jäin illaksi yksin kotiin. Muulla perheelle tuntui olevan kovasti menoa. Ilta menikin pitkälti selaillessa kirjoneulemalleja sekä lajitellessa lankoja sekä sovitellen eri värejä yhteen. Pohjaväriksi valikoitui musta. Tässä on vain se kurja puoli, että tätä voi oikeastaan kutoa vain päivällä. No, valmistuu kun sen aika on. Toiseksi väriksi tuli tuollainen kirjava sininen, joka on aavistuksen verran ohuempaa kuin tuo musta. Ja noista valkoisista keristä on jäänyt tuollaisia pikkuisia pätkiä, joten käytetään ne ranteenseen pieninä raitoina pois. Katsotaan, koska nämä lapaset ovat valmiit.
Tämä käsilaukkuneuleena kulkenut myssykin tuli viimein valmiiksi. Painoa tällä 52 g. Tein siihen pienen koristeenkin. Seuraavaa käsilaukkuneulettakin tuli illan mittaan suunniteltua lankakopan äärellä. Meni lauantai siis pelkäksi suunnitteluksi ja pohdiskeluksi. Mutta välillä täytyy niitäkin päiviä olla.

7 kommenttia:

 1. Puikoiltasi näyttää taas tulevan ihanaa kirjoneuletta!

  VastaaPoista
 2. Kaunista alulla nytkin on neuleesi. Nuo edellisen postauksen lapaset saivat minut miettimään josko kirjoneuleprojektin aloittaisi.
  Nuo lapaset ovat KAUNIIT.

  VastaaPoista
 3. Voi miten mukava ja tyylikäs sana: ´käsilaukkuneule´! Käsilaukkuni taitaa saada uuden sisällön.

  VastaaPoista
 4. Kaunista taas tosiaan tulollaan. Joskus vaan vaatii muutaman päivän lehtien selailun ja suunnittelun. Minulla kanssa tällähetkellä samanlainen tauko.

  VastaaPoista
 5. Kaunis käsilaukkuneule :) Ja kivannäköistä tulossa puikoilla.

  VastaaPoista
 6. hienot kirjoneuleet. Blogissani pieni yllätys sinulle

  VastaaPoista
 7. Näyttää olevan taas kaunista kirjoneuletta tulossa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.