torstai 8. syyskuuta 2011

Neljänkympin paalu

Väripläjäys myssypinosta. Tässä koko puolentoista viikon aikana valmistuneet sytomyssyt. Malli on perin yksinkertainen, lankakin kaikissa 10 myssyssä sama vaan aina vain kaksi samalla värillä. Mutta jotenkin niin houkuttavan koukuttavaa tekemistä. Josko nyt jälleen jatkaisi kirjoneuletta, vaan vielä on korillinen ihanan värikkäitä puuvillalankoja jäljellä. Malli kuitenkin vaihtuu välillä.
Tämä myssy on viimeisin valmistunut. Painoa tällä 48 g kuten sisarellaankin. Hämmästyttävää miten monen eri painoisia näistä tuli, vaikka jokaisessa sama määrä kerroksia ja silmukoita. Näistä ruskeista vielä jäikin pikku nöttönen lankaa.
Pyöreä nolla nelosen perään. Nyt on valmiina sitten 40 sytomyssyä. Olen tyytyväinen aikaansaannoksiini. Mukavaa olla sinut itsensä kanssa ja se tunne, että voi näillä tuoda jonkun elämän edes jollain lailla vähän mukavammaksi. Nämä kulkeutuu syksyn mittaan jälleen Matleenalle eteenpäin vietäväksi edellisten lisäksi. Edellisen postauksen kommentit saivat minut muuten todella hyvälle tuulelle. Miten mukavia tuttavia sitä onkaan tämän blogin kautta tullut elämääni. Kannattaa tavata ihmisiä. Matleenalla olikin blogissaan kivoja tossuja esillä.

9 kommenttia:

 1. Kauniita myssyjä!
  Onb kivaa, kun löytyy hyvä malli, jota on mukavaa tehdä. Eikä aina tarvitse olla niin monimutkaista.
  Kirjoneulettasi odotellessa :-)

  VastaaPoista
 2. Niin kauniisti tulevat myssyjen värit esiin varsinkin tuossa ekassa kuvassa! :)

  Myssyily antaa todella paljon myös tekijälleen, sen olen huomannut niin itsestä kuin muistakin siihen "hurahtaneista". Ja sen avulla löytää uusia ystäviäkin.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa kun on muitakin myssyilyyn hurahtaneita! Minullakin taisi tulla menneen kesän aikana 40 täyteen myssyjä ennen kuin siirryin syksyksi villan pariin.

  VastaaPoista
 4. Ihania myssyjä - ja valtava määrä! Oletpa ilahduttanut monen raskaita sairaalapäiviä...

  VastaaPoista
 5. Kaunis pino kauniita myssyjä ja monelle tarpeellisia:)

  VastaaPoista
 6. Nuo on kauniita ja olet kyllä vissiin ihanasti koukussa noissa myssyissä. Hyvä(ä tekevä) koulutus!

  VastaaPoista
 7. Hieno saavutus! Kaunis väri skaala tuossa alakuvassa:D

  VastaaPoista
 8. Kunnioitettava saavutus! Nuo pipot ovat vielä niin herkullisen värisiä, että saajat ovat varmasti mielissään.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.