tiistai 6. syyskuuta 2011

Keskeneräistä


Minulla on kutoessani vakipaikka. Tuoli, jonka viereen on tullut kasattua kaikenalaista käsitöiden teossa tarvittavaa tykötarvetta. Tällä hetkellä tuolin vierellä olevalla pöydällä on keskeneräisenä kirjoneulelapanen sekä yksi sytomyssy. Ruskea. Eilen kesken ollut vihreä valmistui illalla ja painoa sille tuli 49 g. Tällä kertaa lanka riitti molempiin myssyihin. Koska laitoin kuvan eilen samanlaisesta myssystä, niin en kuvannut tätä kaksoskappaletta laisinkaan.

6 kommenttia:

 1. Nuo lapaset näyttävät mahdottoman kauniilta! Tuo kirjoneuleraita varressa on kiva yksityiskohta. Minulla on myös vakipaikka (sohvalla poikittain) ja voi sitä harmia jos joku muu valtaa paikan. Yleensä kun olen täällä kahdestaan miehen kanssa saan paikan mutta jos täällä on muita en meinaa millään osata kutoa muualla, vaikka nojatuolissa, jossa on silti hyvä istua!

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo kirjoneulelapanen mikä sulla on tulossa, tekee mieli itsekin tehdä taas kirjoneulelapasia. Mulla on kans vakipaikka neulomiselle sohvan nurkassa, tuppaa vaan keskeneräiset työt ym. tykötarpeet levittäytymään muuallekin... :)

  VastaaPoista
 3. Minullakin on vakipaikka sohvan nurkassa käsitöineni, ja sohvapöytä on valloitettu keskeneräisille ja muille tykötarpeille... Kauniit on lapasistasi tulossa, mitä tuo kirjava lanka on tuossa rannekkeen kuviossa?

  VastaaPoista
 4. Oih, miten ihanat lapaset sinulla on työn alla!!!

  VastaaPoista
 5. Sama juttu, vakipaikka!
  Vierestä löytyy läppärin lisäksi sukkakudin, mohairlankaa, sakset, 4 virkkuukoukkua, puikot kokoa 3 ja 4, ratkoja (?), kudottu kukkanen, lyijytäytekynä, pari lehteä, muutama isoäidinneliö, haarukka (??), muistitikku ja kameran muistikortti, korissa lattialla kori seiskaveikkaa, kaulalinakudin ja työmatkojen kässypussi.
  Ja siivosin tason tyhjäksi vasta 3 päivää sitten!!!
  *
  Kauniit kirjoneulelapaset työn alla!!

  VastaaPoista
 6. Vakipaikka minullakin on, ehkä ehdit noteeratakin sen käydessäsi. Olen sen nojatuolin ostanut ihan varta vasten itselleni käsityön tekoa varten ja jos siinä istuu joku muu, niin lähdön saa, jos minä aion alkaa käsitöille. ;D

  Kauniit lapaset sinulla tulossa taas!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.