maanantai 19. syyskuuta 2011

Ruskan väriä

Sunnuntaina otin koukulle tämmöisen välikäsityön, jonka aikana on hyvä suunnitella uusia tai seurustella muiden kanssa. Myssykorin langoista otin ensin kaikki pikkukerät, joista ei mitään enää yksin tulisi. Sitten valkkasin sellaisen, joka mukavasti jatkaisi edellisten värimaailmaa. Syntyi tämmöinen pirteä ja iloinen sytomyssy.
Niitä taisi tulla muuten tehtyä melkein kaikki nämä kolme eilisen päivän aikana. Oranssia olin jo aloitellut viikolla, sitten valmistui vaaleanpunainen ja lopuksi tämä loppukerien yhdistelmä. Vaaleanpunaiseen kokeilin vähän uutta virkkausmalliakin. Painoa näillä, oranssi 41 g, vaaleanpunainen 45 g ja jämäkerien myssy painoi 47 g. Mukavia ajanvietteitä.

9 kommenttia:

 1. Onkin niin pirtsakat ja kauniit sytomyssykät.
  Tuossa aiemmassa päivityksessä on ihanat lapaset, voi kun saisin puikoille jotakin kirjoneuletta minäkin vaihteeksi.

  VastaaPoista
 2. Hyvin sait langanlopuilla kauniin myssyn. Langanloput on aina vähän hankalia sijoittaa mihinkään, kun ei niitä roskiinkaan raaski laittaa.

  VastaaPoista
 3. Onpas monta kaunista myssyä ja nuo alemman postauksen ruutulippulapaset
  ovat todella kaunista kädenjälkeä:)

  VastaaPoista
 4. Ihania myssyjä, erityisesti tuo jämistä tehty on upea! Ja ruutulapaset aiemmassa postauksessa ovat ihanat ja varmasti tosi lämpimät.

  VastaaPoista
 5. - VOI, että - - - !!!
  -t-

  VastaaPoista
 6. Kauniit hehkuvat värit tuossa jämälankamyssyssä. Tykkään siitä paljon.

  VastaaPoista
 7. Minusta tuo jämälankamyssy näytti ensin todella rumalta. Meinasin purkaa, mutta jatkoin vain. Kerros kerrokselta myssy rupesi näyttämään paremmalta ja niin siitä kehkeytyi oikein kaunis myssy. Pitääköhän lopuista langoista sommitella vain tämmöisiä kokoelmia?

  VastaaPoista
 8. Minäkin tykkään tuosta jämälankaversiosta, hieno väriyhdistelmä! Ehdottomasti paras noista.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.