perjantai 23. syyskuuta 2011

Tuttifruttia neulekahvilassa

Pienelle paikkakunnalle saimme vihdoinkin oman neulekahvilan. Kahvilaakaan ei ole ollut kuin viime keväästä ja nyt oli jo ensimmäinen neulekahvila. Virkistävä kokemus. Meillä oli oikein hauska ilta ja paikalle oli saapunut koko joukko neulovia - tai virkkaavia naisia. Puheensorina oli iloista ja käsitöitä oli mukava tehdä yhdessä sen sijaan, että pakertaisi kotona yksistään. Kovin montaa tuolia ei jäänyt tyhjäksi. Seuraavaa kertaa pitää odottaa nyt kuukausi. Jouduin vähän aikaisin lähtemään pois, sillä hain vielä yhden lapsista lähikaupungin rautatieasemalta. Olihan synkkä, sateinen ja todella syksyinen matka ajella. Ilta meni kaikkiaan kuin siivillä. Enpä tiennytkään ennen eilistä iltaa mitä sitä olikaan ilman elänyt tähän asti. Olisin paljon enemmän haikaillut muiden neulekahvilablogikirjoitusten äärellä jos olisi ollut kokemusta moisesta.
Minulla oli sytomyssytekele mukanani ja sainkin tämän siellä valmiiksi. Kaikki keskeneräiset kerät käytettiin tähän ja tuli minusta aivan tuttifrutti väritykseltään. Painoa myssylle tuli 46 g. Ainoastaan noihin viimeisiin kerroksiin aloitin uudesta kerästä, muuten tehtiin niin monta kerrosta kuin korissa olleilla vajailla kerillä tuli. Miten näistä lopuista syntyykin aina ne ainutlaatuisimma ja iloisimmat myssyt? Seuraavat ovatkin taas vähän ykstotisia väritykseltään tämän rinnalla.

7 kommenttia:

 1. Sait sen jo valmiiksi asti! Tosi hyvännäköisiä. Mun pitikin kysyä sulta, että sytomyssyjäkö teet, hyvä että teet. Mun myssyjenteko ei aina onnistu ja sun omista tulee nyt kyllä tosi napakan ja hyvännäköisiä.Viime vuonna sain organisoitua keräyksen tänne ja nyt se on jäänyt vain blogissa ilmoitteluksi. Oli tosi ihana ilta, voi sitä naurun määrää ja valmista tuli kuitenkin töissäkin!

  VastaaPoista
 2. Myssyjähän minä tehtailen. Ilta oli todella hauska ja myssyn sain valmiiksi siellä. Päättelin vain kotona, kun ensin laskin lapset. Jo seuraavaa kertaa odotan kovasti!

  VastaaPoista
 3. - Onnea neulekahvilalle ja ihanalle myssyllesi!
  -t-

  VastaaPoista
 4. Aina on kiva lukea, että on saatu neulekahvilatapaaminen tms. aikaan. Se vaan on niin paljon mukavampaa kimpassa olla ja neuloa. Saa kaikenlaisia ideoita, ongelmiin apua yms. Hienoa, että kahvilan pitäjä on suosiollinen neulojia kohtaan. Piristäähän tuollainen varmasti koko ympäristöäkin.

  VastaaPoista
 5. Ihanan värikäs myssy!
  Erkoinen kaunis koristekukkanen.

  VastaaPoista
 6. Joka kerta on ilo nähdä näitä tekemiäsi myssyjä! Oikeastaan kaksinkertainen ilo: ensinnäkin kun teet niin kauniita ja omaperäisiä myssyjä, ettei jokaisen päässä nähdä samanlaisia ja toiseksi ajattelen tarkoitusta, johon myssyt tulevat. :) Tuossa alempanakin oli taas kivoja myssyjä, joita en ollut vielä aiemmin ehtinyt katsomaan. Ne liskomyssyt mainio oivallus sekin.

  Onnea ja menestystä neulekahvilallenne! :) Oulussahan toimii OuNelaisten neuletapaamiset, mutta minulla tulee niihin vain harvoin lähdettyä mukaan. Kivaa niissä on kyllä aina ollut.

  VastaaPoista
 7. Oi ihanaa, että neulekahvila on ekakerralla ollut tuommoinen menestys. Olisipa ihana joskus käväistä siellä myös, jos sattuisi paikkakunnalle siihen aikaan. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.