lauantai 3. syyskuuta 2011

Yarn - laatikko täynnä lankaa

Lauantainahan tavataan siivota. Tai ei se taida nykyisin enää niin päivästä kiinni olla. No, muiden vielä nukkuessa leväytin kaksi ohuiden lankojen sukkalankalaatikkoani olohuoneen lattialle. Kesän sukkakyhäilyssä laatikoista oli vain pengottu uusia ohuita sukkalankoja ja laatikoiden sisältö oli sikin sokin. Hyvällä järjestelyllä sain sekaan mahtumaan vielä alkusyksyn lankaretken saaliitkin ja tilaa jäikin vielä. Olisihan siihen toki voinut sitten vielä lisätä kaapista näitä laatikon päälle, mutta aivan niin kauas ei minun siivousintoni yltänyt. Muutamat näihin laatikoihin eksyneet puuvillakerät siirrettiin myssylankapussiin.
Ohuet sukkalangat olivat tarjouksessa heinäkuun lopulla, joten niitä tuli muutamia sukkia varten haalittua.
 Näistä tulee vielä mukavan lämmintä neuletta, jahka neuloja näihin asti ennättää.
Ja kun Dropsin langat olivat alessa, niin muutama huivilankakin tuli mukaan entisten lisäksi. Odottakaahan, kyllä minä vielä huivivaihteenkin saan päälle. Näitä ei voinut vastustaa, kun vielä alennuksessakin olivat.

10 kommenttia:

 1. Auts, ihan sormia syyhyttää, että pääsisis hipelöimään!!

  VastaaPoista
 2. Joo, mullakin tarttuu mukaan aina tarjouslankoja, vaikka lankoja on jo muutenkin tarpeeksi. No, inspiraation iskiessä on mistä ottaa.

  VastaaPoista
 3. Hieno varasto. Ja tuttuja lankamerkkejä, Fabelia ja Regiaa löytyy minultakin.

  VastaaPoista
 4. Ihania lankoja! Tekisi tosiaan mieli päästä hypistelemään :)

  VastaaPoista
 5. Minunkin lankalaatikoiden järjestys on päässyt retuperälle, kukahn ottaisi minua niskasta kiinni ja passittaisi myös järjestely hommiin :) Fabelit on mukavia neulottavia.

  VastaaPoista
 6. Fabel on kyllä tosi kiva sukkalanka, sitä minäkin hamstraisin, jos täällä olisi jokin Dropsin lankoja myyvä kauppa... sitä odotellessa...

  VastaaPoista
 7. Ihania lankoja,täälläkin sormet syyhää päästä hypistelemään lankoja :)

  VastaaPoista
 8. Hyvä aika vetää langat esille, kun muut nukkuu.. ei lankavaraston suuruus pääse paljastumaan. ;o))

  VastaaPoista
 9. Saispa täälläkin joku inspiksen lankalaatikoiden siivoukseen! Sinun laatikkosi näyttävät aika lailla samanlaisilta kuin minunkin. Hamstrasin minäkin muuten muutaman kerän noita Dropsin lankoja kesällä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.