torstai 15. syyskuuta 2011

Sinikirjavaa lämmikettä


Viimeiset langat tuli juuri pääteltyä ja nämä lapaset pääsivät käyttäjänsä käteen esille. Tuntuivat olevan mieleiset. Hieman näitä oli tummanpuhuvaa kutoa iltaisin, mutta valmistuihan ne vihdoinkin. Täytyy ottaa seuraavaksi puikoille hieman enemmän toisistaan erottuvat värit. Kuvasin nämä ihan sisällä ja salamalla. Ulkona on jo säkkipimeää ja taitaa edelleenkin sataa vettä.


Lanka: Teetee Pallas (musta ja valkoinen), Trysil Garnin  Baby Garn sinikirjava, 71 g.
Malli: Haaviston lapasista nro 58 sekä jälleen ranteeseen vähän omaa sekoitusta toisesta mallista.
Puikot: 2,5 bambut.

Olin tänään leirikouluinfossa ja pitäisi kerätä melkoinen kasa rahaa kustantaakseni kaksi tytärtä vuoden päästä ulkomaille leirikouluun lukiosta. Ostaisikohan kukaan näitä tekemiäni lapasia ja sukkia?

12 kommenttia:

 1. Ovat kyllä syysyön väriset nuo lapasetkin, hienot.
  Ja kyllä varmasti kävisi kauppa, jos neuleitasi alkaisit myydä. Ovat niin upeita ja taidokkaasti tehtyjä.

  VastaaPoista
 2. Ilman muuta neuleitasi ostettaisiin, koska ne on niin taidokkaasti tehty. Laita ne myyntiin tänne blogiin. Hinnoittele ne ja toimita postitse. Niitä voi varmaankin lähettää kirjeessä, aikakin lapasia ja sukkia.

  VastaaPoista
 3. Kyllä on tosi kauniit lapaset!

  VastaaPoista
 4. Vai, että vihdoinkin valmistuivat - sinähän aloitit ne juuri (ja kyllä, kaivoin jopa todistusaineistoksi postauksen, jossa näytit lapasen alun ja siitä on aikaa 5 päivää ;). Aivan ihanat, ei ihme, että pääsivät heti käyttöön!
  Minäkin arvelen, että työsi varmasti kävisivät kaupaksi, ovathan ne niin kauniita ja huolellisesti tehtyjä!

  VastaaPoista
 5. - Hienoja ovat nuo kirjoneulelapasesi, ei voi muuta sanoa, mutta sehän, ei kukkarosi rahavaroja lisää, vaikka minä kuinka niitä tällä hetkellä kateudesta niska sinisenä kehun.
  Mietin.
  -t-

  VastaaPoista
 6. Ihanat ihanat! Kyllä varmasti kauppa kävisi, jos laittaisit neuleitasi myyntiin. Hinnoittelu vaan on aika haastavaa, kun jotkut ei ole valmiita kuitenkaan maksamaan käsityöstä tarpeeksi. Siksi en itse ole koskaan tehnyt mitään tilauksesta muille, kun en osaa määritellä työlle hintaa.

  VastaaPoista
 7. Kauniit on!

  Olethan sinä ennenkin myynyt neuleitasi! Kerran Ainon (tiedät varmaan kuka) kanssa mietittiinkin, että vieläkö neulot myyntiin..;o))

  VastaaPoista
 8. Ihant taas ovat! Tuo väri on erittäin kaunis:D Tällä ei oikeen mitään saada aikaan.

  VastaaPoista
 9. Minä kun yleensä teen työt äkkiä, päivässä tai kahdessa, niin tuntui niin pitkältä tämä näiden valmistuminen.

  Kyllä, olenhan minä myynyt neuleitani. Siinä vaiheessa vain lopetin markkinoilla kiertämisen, kun paikkamaksut muodostuivat niin kalliiksi osaksi sitä harrastusta, ettei oikein jäänyt kuin tekemisen ilo. Pitäisi löytää edullisia myyntipaikkoja.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.