tiistai 20. syyskuuta 2011

Villi arvaus

Koukulla jälleen uusi myssynalku vaalean vihreästä puuvillasta, mutta monesko? Kuka on pysynyt laskuissa mukana, kun olen näitä kutonut ja virkannut. Itelläkin välillä sekoaa laskut ja pitää tarkistaa myssypinosta, että moneskos se nyt on menossakaan. Ja hetken päästä ei taas muista.
Laskutoimitusta helpottamaan kuva eilen valmistuneista myssyistä. Ruskea, suklainen vei melkein koko kerän. Painoa 43 g. Sen verran lankaa jäi, mitä tuossa oranssissa myssyssä näkyy ruskeaa. Oranssissa on kaksi kerää lopetettu ja sitten loppu tehty täydestä kerästä. Painoa tällä on 44 g. Näihin myssyihin saan nuo puuvillalangat uppoamaan kyllä todella tarkkaan. Ihan muutama kymmenen senttiä jää aina kerästä. Tuo koristeympyrä tuhoaa ne viimeisimmätkin lankanöttöset. Kaikkien tekemieni myssyjen jämälangat mahtuu nimittäin siihen ihan pienimpään Minigrip pussiin.

9 kommenttia:

 1. Olisiko puolensataa nyt valmiina? 50?
  Ahkerana olet kyllä ollut!!

  VastaaPoista
 2. Sinulle on tunnustus blogissani!

  VastaaPoista
 3. Voi näitä myssyjäsi, ne ovat toinen toistaan upeampia!!! Veikata en uskalla, kun luku on luultavasti suurempi kuin mihin laskutaitoni pystyy :D

  VastaaPoista
 4. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΤΑ ΣΚΟΥΦΑΚΙΑ!!!ΤΕΛΕΙΑ!!!
  ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!

  VastaaPoista
 5. - Nohhh, tota, tota, 51.
  Sinulla ei kyllä lanka mene hukkaan.
  -t-

  VastaaPoista
 6. Mieletön määrä myssyjä! Sinulle on tunnustus blogissani =D

  VastaaPoista
 7. Oi miten paljon kauniita olet tehnyt! Hyvää syksyn jatkoa! niin ja tervetuloa mun blogiini..

  VastaaPoista
 8. Enpä viitsi ruveta arvailemaan, mutta ilahduttavan paljonhan niitä jo on. Ja lisää vain tulee, kun lankaakin olit ostanut lisää.

  Mökkireissun jälkeen tutkailin päivityksesi ja paljon ihanaa olit taas saanut aikaan, muutakin kuin sitä omenasosetta. ;D Myssyistä ihanin on tuo pirtsakka kelta-sini-oranssi. Sen ottaisin, jos olisin valitsemassa ja jos sopisi pärstäni väreihin.

  VastaaPoista
 9. Olet ihan mahdottoman ahkera näitä tekemään ja niin suloisia ovat:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.