torstai 14. kesäkuuta 2012

KYH 14/23 Väri-iloittelu

Joku vuosi sitten kudoin lapsille lapaset tästä Regian vähän paksummasta langasta. Kummastakin lapaskerästä jäi jonkin verran lankaa jäljelle, kunnes keksin, että Nalle on hyvin samanvahvuista. Jatkamalla sinisellä Nallella keriä sain kummankin riittämään sukanvarreksi asti. Juhannus on jälleen yhden aloituksen lähempänä. Minulla on muuten kohta melkoinen urakka neuloa kantapäitä, sillä melko suuri osa töistäni näyttäisi olevan likellä sitä vaihetta.

Meillä suunnitellaan suuremmalla naisporukalla käsityöreissua heinä-elokuun vaihteeksi Tallinnaan. Katsotaanpa, saadaanko aikaiseksi. Olisiko mukaan lähtijöitä? Ohjelmaan suunnitteilla ainakin Karnaluks ja muita käsityöaiheisia kohteita.

14 kommenttia:

 1. On Sinulla kyllä upeita aloituksia taas tänäkin vuonna! Miten sulla riittää kärsivällisyyttä? :)

  VastaaPoista
 2. Taas jälleen kerran kovin kaunista! Onko nämä kaikki tosiaan jämälangoista tehty?

  VastaaPoista
 3. Tämä on minusta niin mukava hullutus kerrankin aloittaa monta työtä kerrallaan. Yleensä minulla kun ei ole kuin korkeintaan kaksi työtä kesken yhtäaikaa.

  Kerät ovat tosiaan vajaita, toisista töistä jääneitä, joista ei tulisi yksistään enää mitään. Ainoastaan muutamassa työssä on uusia Fabel-keriä (yksivärisiä), että saisin jämistä jotain aikaiseksi. Minusta oli niin kiva yhdistää jämien tuhoaminen ja kesäyön hullutus.

  VastaaPoista
 4. Ihania värikkäitä aloituksia kaikki. Laatikkosysteemi on kiva keksintö. Täällä on kiva käydä joka päivä seuraamassa "juhannuskalenteria". :)

  VastaaPoista
 5. Täälläpä on oikea väri iloittelu! On niin pirteät:)

  VastaaPoista
 6. Ihania KYHäilyjä sinulla menossa <3 Tosi ihania aloituksia jo vaikka kuinka paljon . Tosi kivaa tulla päivittäin kurkkimaan mitä sinä olet nyt ahkeroinut puikoillesi. Onnea hommien loppuunsaattamiseen ja kärsivällisyyttä. Nostan hattua urakoinnillesi :)

  VastaaPoista
 7. Ihanan iloisen väriset sukat. Noista minäkin tykkäisin.
  Olispa mukava lähteä neulovien naisten kanssa Tallinnaan, mutta kun ei saa koiralle hoitajaa mistään siksi aikaa. Koira sitoo kyllä yksin elävän ihmisen kokonaan kotiin :(

  VastaaPoista
 8. Ihania väriä taas!! Herkullinen. Jos siellä lue 6-fach Regia sitten se on Nallen/ Maija/ Viking Vilma vahvuinen, jos 8-fach sitten 7- veljestä/ Janne/ Vikikng Ville. Kiva kun voi yhdistellä. Seuran ahkerasti sinun aloitukset.

  VastaaPoista
 9. Oih, taas ihanat sukat tulossa!
  Tsemppiä!

  VastaaPoista
 10. Nämä on taas aivan mahtavat, kuten muutkin aloitukset.

  VastaaPoista
 11. Mä voisin näin alustavasti ilmoittaa kiinnostusta lähteä mukaan Tallinnan matkalle. :)

  VastaaPoista
 12. Elina, ilmoittelen lisää, kun kuulen tarkempia kuulumisa matkasta.

  VastaaPoista
 13. Juhannuskalenteri olikin kiva nimitys sinun KYH:lle, täällä kun olen kanssa kurkkimassa käynyt :)

  Voisin näin alustavasti ilmoittautua sille reissulle mukaan.
  Koskaan en ole ollut, mutta mieli on kovasti kovasti tehnyt. Ja nyt olisi sitten oikein tieto-oppaitakin mukana =D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.