torstai 7. kesäkuuta 2012

KYH 7/23 Pilkahduksia

Sukkaputki jatkuu - vielä jonkin aikaa juhannukseen saakka. OnLinen lankakerien jämiä kutoutuu näihin sukkiin. Mutta puikkopula taitaa kohta olla haittana tässä hommassa. Puikkoja on vielä laatikossa, mutta väärän kokoisia. No, siirrellään vähän silmukoita edestakaisin puikolta toiselle, niin paremmin riittävät. Kohta täytyy sukeltaa vähän paksumpien lankojen laatikkoon, sillä 2,5 numeron puikot ovat kohta käytetty ja pitää siirtyä 3 numeron puikoilla kudottaviin lankoihin. Mietin jo, että mitenkäs ne viime vuonna riittikään niin paljon paremmin. Sitten keksin. Aloitin viime vuonna vain yhden sukan kerrallaan paria kohden ja kudoin sen valmiiksi ja sitten vasta siirryin paria tekemään. Nyt olen saattanut molemmat matkaan samanaikaisesti, joten puikkojakin menee enemmän.

Aloitettujen töiden korit ovat siistissä jonossa pöydälläni. Laskin, ettei siihen aivan 23 koria mene, mutta melkein. Miten te muut pidätte työnne järjestyksessä?

9 kommenttia:

 1. Taas uudet ihanat sukat tulossa! Mielenkiinnolla odotan, että saan nähdä ne valmiina! Tätä seuratessa saa itsekin koko ajan uusia vinkkejä :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita, niin kauniita!

  Itselläni on hullutuskäytössä sellaiset monitoimikorit, jotka voi pinota päällekkäin, yksi työ aina korissa. Tällä hetkellä, kun mies ei ole kotona, koreja on makuuhuoneessa, olohuoneessa ja eteisen pöydällä, mutta tarvii viikonlopun juhlia varten siivota ne vaatehuoneeseen ;)

  VastaaPoista
 3. Kivoja sukkia on tulossa. Minulla on työt ohjeineen projektipusseissa. Ja siis niitä kun ei ole montaa, niin loput erilaisissa kasseissa. Ne sitten roikkuvat naulakossa. Siitä olen koittanut aina yhden ottaa ja palauttaa paikoilleen.. Joskus.
  Onnea Kyhäilyyn!

  VastaaPoista
 4. Aika hukkkutus teillä menossa <3 Ihanan näköisiä sukkia olet aloitellut kasapäin.

  VastaaPoista
 5. Voi kuinka ihanan näköinen aloitus taas! Mua oikein jännittää minkälaisia sukkia sulta tulee :D
  Mun keskeneräiset työt on nätisti rivissä sohvan käsinojalla, vielä mahtuu mutta pikkasen ahdasta tulee ennen tämän hullutuksen loppua :D
  Tsemppiä!

  VastaaPoista
 6. Minä jo vähän aattelin, että aikamoinen arsenaali sulla on ohuita puikkoja, jos niitä riittää 23 sukkaparin aloittamiseen :-D. Ainahan niitä aloituksia voi siirrellä vaikka apulangalle tai pyöröpuikoille odottelemaan vapautuvia puikkoja.

  VastaaPoista
 7. aivan ihania aloituksia sinulla on, minä tulen aina kurkistamaan ja ihailen väriäkin :-)

  VastaaPoista
 8. Hienot sukat tulossa ja miten hienosti musta lanka rauhoittaa noita pätkävärjättyjä lankoja, pistämpä itselleni muistiin tämän.

  VastaaPoista
 9. Hienot nämä sukat! Mulla on projektipusseja, ja pari kolme projektia mahtuu samaan vähän isompaan pussukkaan!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.