sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

KYH 3/23 Mustaa magiaa

Kesäyön hullutustyö numero 3. Pohjavärinä mustaa Dropsin Fabelia, jossa tuntui olevan jonkin verran irtoväriä. Lähti kuitenkin kevyesti pesussa käsistäni. Kirjoneuleen lanka on jämäkerä näistä sukista vasemmanpuoleisista. Viime kesän hullutuksia nekin. Näissä sukissa on minusta jotenkin taikaa. Kuin ilotuliteraketin loisteet vasten yön mustaa taivasta.

Kesäyön hullutus on hyvällä mallilla. Tarkoitushan on tehdä aloitus päivää kohden aina juhannukseen saakka ja saattaa työt valmiiksi sitten heinäkuun loppuun mennessä. Tässä siis kesäkuun kolmannen päivän aloitus. Välillä aloituksia keksii nopeasti, mutta joskus pitää keriä pyöritellä, kokeilla ja purkaakkin, kun jämäkorin langat eivät yhdessä muodosta mitään järkevää. Hullutuskorit ovat osoittautuneet mainioiksi säilytyspaikoiksi. Yhden työn langat pysyvät vallan mainiossa järjestyksessä ja lisäksi töitä on helppo siirrellä. Varsinkin, kun loppupuolella keskeneräisiä töitä on aikasta monta.

3 kommenttia:

 1. Ainakin vielä aikataulussa ;) Tuo korijuttu onkin mainio tapa pitää langat ja työt järjestyksessä. t. Eija

  VastaaPoista
 2. Loistavaa kierrätystä!

  Tuo kirjoneule on kyllä aina kaunista vaan en ole rohjennut siihen ryhtyä. Ihmettelen aina miten ne langat siellä nurjalla kulkevat, etteivät kauheasti sotkeudu toisiinsa eikä kovasti krinnaa joustavuutta.

  Oletkohan joskus näyttänyt tai antanut vinkkejä aiheesta?

  VastaaPoista
 3. Matonkude: vilkaisehan etusivun yläreunasta kohta ohjeet ja sieltä alinta kuvaa klikkaamalla pääset kirjoneuleohjeeseen.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.