sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

KYH 10/23 Vadelmanpunaista

Vadelmanpunaiset saapassukat marjametsään. Nam! Kymmenes hullutustyö on ihan perussukka, vadelmanpunaisesta, vajaasta 7-veljes kerästä. Helppoa, mutta niin tarpeellista. Näitä kutoo aivan ilosta, niin helppoa ja tasaista hommaa. Juuri ei tarvii työhön katsoa, vaan voi keskittyä telkkariin.

Olin ajatellut tälle viikonlopulle rauhallista oloa, kutomista ja jalan lepuuttamista työviikon jäljiltä. Mutta toisin kävi. Eilen tuli tehtyä ennakoivat juhannussiivot yllätysvieraiden vierailun varjolla. Ikkunanpesu ja leipominen olisi jäljellä jos pitää huushollin järjestyksessä tämän pari viikkoa. Puutarhassakin olisi perkaamista ja pientä laittoa. Tällä kipeällä raajaparilla kun ei kumpaankaan ole minusta ollut. Josko tämä sunnuntai olisi edes hitusen rauhallisempi. Lepuuttaisin eilen kipeytynyttä jalkaani vähän enemmän

7 kommenttia:

 1. Olet näköjään siirtynyt neulomaan kolmella puikolla, jos oikein näen ;) Mukavan väriset perussukat. t. Eija

  VastaaPoista
 2. Todelliset marjasukta, nämä sukkasi! Toivottavasti pärjäät jalkasi kanssa. Tänään huomasin, että eilisellä Tampereen reissulla jalka ei ollut yhtään kipeä; ilmeisesti juuri töissä pitkän päivän seisominen ja käveleminen rasittavat sitä eniten. Kotona on kuitenkin sellaista erilaista ja ulkona phemeämpi alusta, munhan vaivana on se hiton luupiikki!

  VastaaPoista
 3. Työ on siirretty toisille puikoille saadakseni tarpeeksi puikkoja seuraavaa varten.

  VastaaPoista
 4. No minä jo pähkäilinkin miten onnistuu kolmella puikolla - mutta sitten ajattelin, että ei se sinulle ole varmaan vaikeaakaan. t. Eija

  VastaaPoista
 5. Vatelma, etelän hetelmä:) Ihana väri:)

  VastaaPoista
 6. Kauniit vadelma sukat,nam! Täällä sitä sukkaa pukkaa:) Kaikki niin kauniita. Koeta levätä jalkaasi ja mukavaa rentoa sunnuntaita:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.