lauantai 16. kesäkuuta 2012

KYH 16 ja 17 Hempeitä

Saimme tiedon, että mieheni sukuun on jälleen tulossa vauva. Pitihän minun varautua jo mahdolliseen tulokkaaseen kutomalla muutamat vauvansukat varastoon, tytölle ja pojalle. Tulokkaasta kun ei tiedä, kumpiko on. Ja ainahan näille kysyntää on, joten on hyvinkin viisasta olla aina muutamat pikkusukat lahjalaatikossa. Samalla sain pari aloitusta kesäyön hullutukseen.
Nämä valmistuivat niin nopeasti, että juhannuskalenterini luukut aukenevat tällä kertaa kahta kerralla. KYH 16/23 siniset vauvansukat Dropsin Baby merinosta ja KYH 17/23 vaaleanpunaiset Dropsin Baby merinosta. Painoa sukilla on yhteensä 38 g. Ei näihin paljon lankaa mene. Mutta syötävän suloisia ne ovat. Minun ensimmäiset tämän vuoden kesäyön hullutuksen valmistuneet. Enää 6 aloitusta jäljellä. Tällä sainkin siirrettyä aloitukseni päättymään jo juhannusaattona juhannuspäivän sijaan ja pääsen viettämään juhannusta ajoissa.
Niin, miltäs se muu hullutus näyttää? Tässä yhteiskuvassa kaikki auenneet juhannuskalenterin luukut. Laatikkojaotteluni on pitänyt kerät mukavasti erillään toisistaan ja hullutustöiden langat eivät ole sotkeutuneet toisiinsa kuten viime kesänä. Laatikoissa säilyy myös hyvin tiedot töistä ja muut tarvittavat. Laatikot ovat muuten aloitusjärjestyksessä alkaen ylhäältä vasemmalta päättyen alhaalle oikealle.

23 kommenttia:

 1. Tätyy sanoa, ettei yhtään hullunpaa! Hienolta näyttää kaikki siisteissä laatikoissa.

  VastaaPoista
 2. Ihanan järjestelmällistä! Tuosta on niin hieno napata juhannuksen jälkeen just semmoinen sukkaprojekti, joka sattuu sillä hetkellä innostamaan!

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka suloisia pikkusukkia!

  VastaaPoista
 4. Ihanat pikkusukat. Ja kiva "kesäkalenteri". t. Eija

  VastaaPoista
 5. Söpöt pikkusukat. Sun laatikkosysteemi näyttää tosi houkuttelevalta. Viime vuonna osallistuin itsekin KYH:iin ja silloin minulla oli työt isoissa minigrippusseissa. Sekin oli aika toimiva systeemi.

  VastaaPoista
 6. Minusta on jotenkin mukavaa, kun aloitukset ovat näkösällä ja helposti otettavissa. Houkuttelevat enemmän kutomaan. Ja laatikothat on näitä joka talouteen kertyviä muovilaatikoita, jotka olen hyväksi pessyt ja mahdollisimman hyvin kansimuovit poistanut.

  VastaaPoista
 7. On siinä aloitus poikineen! Ihailtavaa järjestelmällisyyttä ja värisilmää, olen noita aloituksia täällä käynyt kurkkimassa melkein päivittäin. Samat langat yksinään neulottuina tai raidallisina jonkun toisen värin kanssa voivat näyttää ihan erilaisilta ja noista sukista löytyy niin monenlaisia tunnelmia. Ja on varmaan myös todella terapeuttista nähdä konkreettisesti, kun langat löytävät paikkansa ja isommat ja pienemmät kerät hupenevat ja syntyy valmiita neuleita.

  VastaaPoista
 8. Ihanan organisoitua! :D Onko vauvan sukkien malli omasta päästä?

  VastaaPoista
 9. Sukkamalli vauvansukissa on omaa viritelmää. Olisiko kiinnostusta ohjeeseen?

  VastaaPoista
 10. Upean järjestelmällinen hullutus sinulla menossa. Ihania töitä. ONNEKSI OLKOON perheen vauvauutisista ! Ihana uutinen varmasti teille kaikille ja neulomasi sukat tulokkaalle ovat todella suloisia <3

  VastaaPoista
 11. Ihanat vauvan sukat! Olisin kiinnostunut ohjeesta. Varren mallineule on tosi kaunis.

  VastaaPoista
 12. Tosi ihanat vauvan sukat, minuakin
  kiinnostaa ohje.

  VastaaPoista
 13. Tosi kauniit vauvan sukat,minuakin ohje kiinnostaa.
  Kyselee Marjaana

  VastaaPoista
 14. Todellakin olisi kiinnostusta ohjeeseen. :)

  VastaaPoista
 15. wau, mikä järjestelmällisyys keskeneräisissä töissä! Tuosta voisin ottaa mallia. Suloiset pikkusukat.

  VastaaPoista
 16. Oi kun on söpösiä vauvan sukkasia!

  Ja kuinka kauniisti kaikki aloitukset järjestyksessä :). Näkisitpä minun käsityösoppeni...

  VastaaPoista
 17. Minä jo tuolla Kyh-blogin puolella kyselinkin mallia vauvansukkiin. Niin söpö tuo mallineule varressa. Kovasti olisin minäkin kiitollinen jos viitsisit vähän ohjetta laittaa. Enkä näytä olevan suinkaan ainut :)

  VastaaPoista
 18. Ihanat sukat! Jos ohje tulisi jakoon olisin kovasti kiitollinen. Terveisin tuore mummi jonka puikot kaipaisi töitä :)

  VastaaPoista
 19. Huh huh, mikä urakka! :D Vaikken kyllä epäile yhtään, ettetkö saisi valmista. :)

  VastaaPoista
 20. Sukat on aivan ihanat! Oispa kiva, jos jaksaisit ohjeen kirjoitella:)
  Sulla on kaikki Kyhäilyt niin siististi ja järjestyksessä:)

  VastaaPoista
 21. Komppaan: helpoille mutta kauniille vauvansukille olisi kiva saada ohje. Haluaisin että minulla olisi aina varalla vauvansukat onnittelutarpeiksi, mutta vielä en ole saanut aikaiseksi toteuttaa tätäkään. (Kun kulkee paljon lukemassa blogeja, ei ihme, että ideoita on enemmän kuin toteutuksia.)

  VastaaPoista
 22. Ihanat on sukat. Minullekkin ohje olisi kiva ylläri

  VastaaPoista
 23. enkeli_80: vilkaisehan tuolta ohjesivuiltani!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.