torstai 21. kesäkuuta 2012

KYH 22/23 Miesten merelliset sukat

Seiskaveikkavarastossa oli vielä pari vajaata kerää tätä ikivanhaa, kirjavaa, sinistä lankaa. Päätin kutoa siitä miesten sukat. Pitäähän talon miesväelle nyt edes yhdet sukat tehdä tämän hullutuksen aikana. Kaikki muut sukat ovatkin tulossa koossa 37-39 paitsi ne parit vauvasukat.

Tämä lanka olikin paljon mukavempaa kudottavaa kuin nämä uudet veikkaset. Uskomattoman pehmeää ja sujuvaa lankaa. Ei lainkaa kankeaa ja hirmu paksua kuten kyseinen lanka nykyisin tuntuu olevan. Olisipa tullut aikoinaan hamstrattua enemmän tätä kunnon vanhaa lankaa varastoon kaikissa väreissä. Ylipäätään rupeaa olemaan tämä laatu kudottuna varastoistani kokonaan kunhan tämä hullutus on ohi.

8 kommenttia:

 1. Novitaltahan on tulossa nyt aika samanväristä lankaa. Mutta olen todellakin samaa mieltä; vanha seiskaveikka on paljon miellyttävämpää.

  VastaaPoista
 2. olet ihan loppusuoralla,onnea siitä. Vaikka tästähän se vasta alkaa, se uarkka meinaan!

  VastaaPoista
 3. Tyylikkäät sukat perheen miehelle. Seiskaveikka on nykyään aika kammottavan oloista neulottavaa. Se halkeilee ja tuntuu ihmeen muoviselta ainakin tuo valkoinen mistä yritin tuota Permafrostia neuloa aiemmin. Grafiitinharmaa taas oli mielestäni parempaa, ihme juttu se tuntui oikealta villalta.

  VastaaPoista
 4. Ihania sukkia sulla on tulossa; kävin lukemassa vasta nyt kaikki hullutus-postauksesi, kun olen vähän jäljessä blogien lukemisessa.

  Itselläni on toinen kesä nyt peräkkäin, kun en ole matkustelun takia "voinut" osallistua KYHiin. Ei viitsi matkalaukkua täyttää puikoilla ja langoilla ;)

  VastaaPoista
 5. Näytää oikein hienolta ja lankakin näyttää pehmeältä!

  VastaaPoista
 6. Samaa olin tulossa sanomaan kuin Mollie: Novita tuo tämän saman värinmaailman syksyn Seiskoihin. Kuvat näkyvät Novitan Neulomon sivuilla jo. Laatu ei taida valitettaasti olla enää sitä samaa.

  VastaaPoista
 7. On se kyllä kumma juttu, miten voi 7-veikan laatu huonontua niin paljon muutamassa vuodessa. Tai kymmenessä vuodessa. On jemmassa niitä 80- ja 90-luvun keriä ja ne on ihanaa neulottavaa. Eikä auta vaikka soittaa ja valittaa Novitalle, sanovat vaan et "sinusta vain tuntuu siltä, et on erilaista, samaa lankaa se on". Eikä taatusti vain tunnu, se ON HUONOMPAA.

  VastaaPoista
 8. Seiskaveikka on todellakin huonontunut! Se oli aikoinaan mun peruslanka kaikkeen ja sitä on jemmassa edelleen. Nykyään se on ilkeän karheaa ja kovaa. Ja laatu vaihtelee kerän mukaan!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.