perjantai 15. kesäkuuta 2012

Lankaa ja KYH 15/23 Jäätynyt

Laihialla on tänään ja huomenna markkinat. Ahkeraliisa myy paljon lankoja euron kerä markkinatarjouksina ja pitihän minunkin saada osani. Marks Kattenin Harlekiinia, puuvillalankaa. Luonnonvalkoista 650 g, lilaa 350 g, vaaleanpunaista 200 g ja vaaleanvihreää 150 g. Jäi sinne vielä muillekkin. Sopuhintaista puuvillaa.
Onlinen hieman paksumpi sukkalankakerä on pyörinyt jämälaatikossani. Tein niin pitkät varret kuin kerästä tuli, jäljellä vain tuon verran lankaa kuin nuo pikkukerät tuossa ovat. Seuraavaksi onkin mietinnässä miten tästä eteenpäin, sopivan langan metsästys. On minulla kyllä jotain jo suunnitteilla. Kyh 15/23 työn lanka näyttää jotenkin sellaiselta jäätyneeltä, talvelta.

Säilytän useimmiten lankojani merkeittäin erilaisissa laatikoissa ja pussukoissa. On helpompi hahmottaa, mitä ja miten paljon on, kun samanmerkkiset langat ovat samassa paikassa. Myös blogiini laittama kuvakokoelma langoistani auttaa minua hahmottamaan varastoani. Sitähän voi käydä vaikka kaupassa vilkaisemassa puhelimella muistin virkistämiseksi tarpeen tulleen. Se vain ei ole täydellinen lista koko varastosta. Jämälangat ovat taas paksuuden mukaan laatikoissa. Eli on ohuiden sukkalankojen laatikko ja paksumpien lankojen laatikko. Näissä laatikoissa on sitten poisnostettavana pienempi laatikko, joka sisältää ne pienet, kuvassa olevan kokoiset kerät, joita säilyttelen raitalangoiksi tai johonkin muuhun, sopivaan kohtaan käytettäväksi. Laatikot ovat tavallisia pahvilaatikoita, sisälaatikot olen tehnyt ylhäältä avonaisiksi, jolleivat olleet sitä jo valmiiksi.

6 kommenttia:

 1. Ihania lankoja olet löytänyt ja vielä hyvin Laihialaiseen hintaan :) Loistokaupat. Komiaa sukkaa sinulla taas on tulossa .

  VastaaPoista
 2. Harmi, että Laihialle on matkaa - vai sanoisinko tässä tapauksessa, että onneksi sinne on matkaa ;) Mukavan värisiä lankoja ja mukavan näköinen aloitus.

  Mihin saat sopimaan kaikki lankalaatikot ja pussukat ? Minä harkitsen jo sellaista sängynaluslaatikkoa omille langoilleni, joita ei ole (vielä) yhtä paljon kuin sinulla.. t. Eija

  VastaaPoista
 3. Ihania lankoja ja ihan sopuhintaan! Olisipa vähän lyhempi matka, niin vois meikänkin lankavarasto täydentyä. Noo, ei puutetta ole kylläkään. ;D Nuo KYHäilysi ovat kaikki niin herkullisen värisiä, saadaan taas sitten aikanaan ihailla kauniita töitä.

  VastaaPoista
 4. Olet kyllä järjestelmällinen!
  Ja kauniit jälleen kerran on tulossa. Jäätävää väriä todella.

  VastaaPoista
 5. Olisipa täälläkin edes osaksi langat noin hienossa järjestyksessä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.