tiistai 26. kesäkuuta 2012

Jäätyneet

Nämä varret kaipasivat kaverikseen jotain muutakin, sillä lankaa oli jäljellä vain nämä kolme pientä kerää. Lankaa sukkien valmistuttua jäi muuten jäljelle vain tuon alimman kerän verran. Muut käytettiin sukassa myöhemmin pienenä kaikuna varresta. Lanka oli OnLinen paksumpaa sukkalankaa, joka vahvuudeltaan on hyvin lähellä Nallea. Sukellus Nallejen varastolaatikkoon oli ihan paikallaan ja tuotti tulostakin. Langalle löytyi sopiva kaveri, vajaa kerä sekin. Pysyttiin siis teemassa, tuhottiin jo aloitettuja keriä.

Mielessä siinteli pelkän yksivärisen jalkaterän rikkominen varren langalla. Lopulta keksin pyöritellä kerät auki ja löysin kaksi samanlaista väriraitaa, jotka käytinkin sitten sukan lapaan kutomalla vuorotellen kerroksen varsilangalla ja jalkaterän langalla. Tuli minusta ihan kiva yksityiskohta sukkaan.
Malli: oma perussukka, koko 39
Lanka: Onlinen paksumpi sukkalanka ja Nalle, 87 g
Puikot: 3 numeron KnitPron

8 kommenttia:

 1. On kyllä hauska seurata, miten saat langanloput sukiksi; tuo teräraidoitus on tosi kiva idea!

  VastaaPoista
 2. Todella "viileät" sukat :) Ihana tuo sukan jalkaterä.

  VastaaPoista
 3. Todella kauniit siniset sukat! Todellakaan ei tule mieleen että kyse olis jämäsukista. Sinulla on hyvä värisilmä.

  VastaaPoista
 4. Kauniit, nehän ovat kuin alunperinkin näin tarkoitetut. Monesti käy niin, että työtä katselee heti sen valmistuttua eri silmin kuin myöhemmin, kun kaikki tekemisen hankaluudet ovat jo unohtuneet.

  VastaaPoista
 5. Olet sinä kyllä näppärä näiden jämälankojen kanssa - lopputulos on kaunis. t. Eija

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.