perjantai 8. kesäkuuta 2012

KYH 8/23 Sekameteli

Toden teolla yritän päästä eroon ohuiden sukkalankojen jämälaatikon sisällöstä. Tässä sukkaparissa on jo päättelykeijulla tekemistä. Niin monta langanpäätä on muodostumassa yhteen sukkaan, että taitaa mennä melkoinen tovi päätellessä. Sukkiin ajattelin käyttää kaikki loppulangat, ne pienet keränloppuset. Jonkinlainen sekameteli tästä tulee, mutta voi olla piristäväkin.

Hullutustöiden aloitus on tehnyt ihan mukavan kolon laatikkooni. Tosin osa keristä varmaan palautuu hoikentuneena takaisin laatikkoon, kaikki ei millään lopu. Mutta mukavasti vähentyvät. Sehän tietää sitä, että voi jälleen haaveilla uusista langoista. Eikös vain?

3 kommenttia:

  1. Ihanan värikkäät sukat tulossa. Itsekin eilen sain tuhottua monta pikkukerää Peppi-sukkiin, mutta jäi nitä vielä... Eikös se niin mene, että jos käyttää yhden kerän, voi hankkia tilalle vähintään 2, ettei vaan lopu kesken ;)

    VastaaPoista
  2. Yksi vinkki, langan pääthän voi päätellä neuloessa, muistelen, että Villapallon blogissa on siitä kuvat oikein. Ahkerasti olet tehnyt noita sukkia!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.