maanantai 25. kesäkuuta 2012

Vadelmanpunaista

Vadelmanpunainen 7-veikkakerä, vajaa. Hullutusaloitus numero 10. Helppo, perussukka. Mainio yhdistelmä ihan perusneulontaan. Samalla voi suunnitella seuraavaa työtä ja katsoa telkkaria. Sukista täytyi tehdä sopivat kuopukseni jalkaan, sillä hän pitää väristä. Me muut taidamme olla vähän siniverisempiä. 
Kun jämistä tekee, on ilmassa pientä jännitystä sukkalangan riittävyyden kannalta. Aloitin toisenkin sukan ja tein niitä jälleen yhtä matkaa, vuorotellen. Jännistystä ei puuttunut näistäkään sukista, vaan ryhtyessäni tekemään kumpaankin sukkaan kärkikavennusta näytti lankakerä uhkaavan pieneltä. Aika tarkkaan mitoitin langan, sillä sain sen kuitenkin riittämään ja sukista tuli aivan yksiväriset. Jämäkoriin pyörähti vain pienen pieni kerä loppulangasta. Kuvaaminen kesäyössä sai sukan värin hieman hailakammaksi. Ylimmässä kuvassa lähempänä totuutta oleva väri.

Malli: Oma perussukka, koko 37
Lanka: 7-veljestä, 92 g
Puikot: 3,5 numeron bambut.

5 kommenttia:

 1. Sateista huomenta ! Mukava käydä seuraamassa, mikä sukkapari milloinkin valmistuu. t. Eija

  VastaaPoista
 2. Kauniit, vadelmanpunainen on minunkin lemppariväri :)
  Ja nuo edellisen postauksen pikkusukat, aivan ihanat ♥

  VastaaPoista
 3. Oih, ihanan väriset. Jään jännittyneenä odottamaan, että mitkä sukat valmistuvat seuraavaksi :)

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä hullutksen toiseen osaan! Minä neulon useimmat sukat varpaista aloittaen, varsinkin jos on vaara että ei aivan riitä. Näin tehden saa halutessaan samankokiset - ja väriset sukat.
  Mielialoitukseni on Judy's magic cast - on, googlaamalla nämä sanat varmasti löytyy ohjeita jos haluaa joskus niin "hullutella".

  VastaaPoista
 5. Minusta perussukat on aina pop. Tykkään näistäkin paljon ja väri on kiva.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.