torstai 28. kesäkuuta 2012

Viileät raidat

Paksummat langat ovat tuntuneet pääsevän ensimmäisenä puikoille hullutustöiden valmistumisissa. Nämä viileät raidat saivat jatketta ja valmistuivatkin hyvissä ajoin hullutuksen toisessa vaiheessa. Vihrää raitalankaa jäi jäljelle vain 15 cm pätkä, sininen ei riittänyt toiseen raitakertaan, vain 6 kerrosta sain ja sitten pengastin jämälaatikostani vielä yhden sinisen pikkukerän sille jatkoksi. Oli vaaleampi, mutta se ei haitannut yhtään. Sulautui ihan mukavasti raitoihin jättäen oman vivahteensa. Keränlopuista saa ihan mukavia sukkia. Näitä on mielenkiintoinen kutoa ja ovat yksilöllisiä.
Kuusen katveessa, alaoksilla oli jotenkin näiden sukkien kuvauspaikka. Mukavat perussukat ja niin jotenkin minun väriset.

Malli: oma, koko 38
Lanka: 7-veljestä jämäkeriä 110 g
Puikot: 3,5 numeron bambut

4 kommenttia:

 1. On taas niin ihanat. Tuo on ihan totta mitä sanoit jämälankaneulomisesta. Saa jotakin kummaa henkistä tyydytystä kun käyttää jämälankoja pois ja niillä on kiva suunnitella ja sovitella värejä. Tuntee olevansa hyvä ihminen kun ei tuhlaa vaan käyttää kaikki tarkasti hyödyksi. Sinun ja läheistesi sukkavarastot ovat kasvaneet kiitettävää vauhtia lähiaikoina. Ihania villasukkia on tullut paljon. Ahkera neuloja.

  VastaaPoista
 2. Kauniit :) Tuntuu, että olen jäänyt koukkuun tähän blogiisi... Joka päivä pitää käydä katsomassa, että mitä olet saanut aikaan.

  VastaaPoista
 3. minäkin olen jäänyt koukuun tähän blogiin ja jämälankojen tuhoamiseen :-))
  hienosti sait lankoja riittämään :-)

  minulla on puikolla just "fasaani" ja luonnonvalkoinen.... katsotaan miltä lopptulos näyttää

  VastaaPoista
 4. Minäkin köyn täällä joka aamu katsomassa, mitä ihanaa taas on valmistunut puikoiltasi:) Raitasukat ovat hienoja, värit sopivat niin hyvin yhteen.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.