lauantai 9. kesäkuuta 2012

KYH 9/23 Nallepitsiä

Punainen Nalle halusi pitsisukiksi. Kumpaakin sukkaa on vartta aloitettuna. Hullutustyö numero 9. Kulisseissa sitä vastoin tapahtuu kaikenlaista. Aloituslaatikot ovat pöydällä vierekkäin ja aloitettujen sukkavarsien kesken on pientä supinaa, joko olisi minun vuoroni kasvaa hieman. Hullutustyöt etenevät aina palan silloin toisen tällöin. 
KYH 1 ja 2 ovat edenneet näin pitkälle. Oikeastaan on mukavaa, kun on monta työtä, mitä tehdä. Valitsee aina sen mielialaan parhaiten sopii.

Huomasin muuten, että saan mainion hullutustyölistan antamalla kunkin päivän postaukselle aina sen päivän sukkien nimen otsikoksi. Seuraa vain tuossa sivupalkissa töiden lisääntymistä, niin lista kasvaa päivä päivältä.  Sillä enhän minä näitä etukäteen suunnittele. Kukin aloitus tulee sen hetkisen fiiliksen mukaan ja sillä langalla, mikä sattuu sopimaan.

5 kommenttia:

 1. Minulle tuli jostain syystä mieleeni joulu, väri on jotenkin joulunpunainen. Hyvin on edenneet aloitukset ja ovat iloisen värikkäitä.

  Loppuukohan sinulta pöytätila, kunhan laatikot lisääntyy ;)

  t. Eija

  VastaaPoista
 2. Heissan,
  kävin ihailemassa hulluttelusukkiesi varsia. Noissa valkopohjaisissa on erityisen ihanat värit!

  Toivottavasti poikkeatte taas mökkimatkalla pian kahville (ei ole aina pakko olla asiaa :)

  t. Matleenan tyttö

  VastaaPoista
 3. Nallepitsi - olipa mielenkiintoinen nimi! Kaunista pitsiä tulee ja aivan ihanat ovat raita-aloituksen, etenkin värikäs.

  VastaaPoista
 4. Hienolta näyttää. Ja hienoa, että sinulla on aina kaksi tulossa. Minä aina teen yhden valmiiksi. Silti tykkään kanssa, että on monta alkua, mielialan mukaan voi ottaa synkkää tai vaaleaa, esim. :)

  VastaaPoista
 5. Voi miten ihanan pirteitä nuo molemmat ovatkaan:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.