tiistai 12. kesäkuuta 2012

KYH 12/23 Onneton keräpahanen

Raitalinja jatkuu. Sillä vaan saa niin mukavasti kulutettua kaikki jämäkerät. Riittävät tasaisemmin sukkiin. Tässä OnLinen joku ikivanha sukkalanka muotoutuu sinisen Fabelin kanssa sukiksi. Olen monta kertaa aloittanut tästä kerästä vaikka mitä, mutta aina se on mennyt purkuun. Kerä on ollut mukana useammalla reissullakin, mutta ei mikään siitä ole oikein ottanut onnistuakseen. Josku nyt kerä kohtaisi kaverinsa ja kuluisi pois kuljeksimasta. Kerrankin näyttää edes joltain. Joskus vain ottaa aikansa, ennen kuin joku lanka kohtaa kaverinsa ja siitä saa jotain aikaiseksi.

Kesäyön hullutuksen aloitukset rupeavatkin olemaan jo hyvällä mallilla. Enää yksitoista jäljelle ja ennen tätä yksitoista takana. Joten ihan keskimmäinen aloitus. Ohuiden sukkalankojen laatikkokin rupeaa olemaan jo melko hyvin valikoitunutta.

5 kommenttia:

 1. Näyttää hyvältä tämäkin aloitus. Tosiaan puolivälissä urakkaa ollaan.

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää oikein hyvin sopii värit yhteen!

  VastaaPoista
 3. On oikein kivan näköistä raitaa, sopii hyvin kirjava lanka tumman sinisen kanssa. Eikö olekin sitten kummallista että ei millään voi neuloa raitaa jos värit ei tykkää toisistaan. purkaminen on silloin ainoa vaihtoehto ja on kokeiltava uusilla väreillä. Kaikille väreillehän kyllä löytyy se oikea kaveri.

  VastaaPoista
 4. Kauniilta näyttää:) Minulla on samanlainen "ei mikään" kerä ihanan väristä Fabelia josta ei vain millään muotoudu sukkaa. Olen joutunut purkamaan jo niin monta kertaa ettei Fabelkaa tahdo sitä kestää mutta ehkä sekin vielä kohtaa joskus sen oikean ohjeen.

  VastaaPoista
 5. Tämä onkin hyvä idea, käyttää jämälankoja KYH-töihin, kaksi kärpästä samalla iskulla ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.